Laatste nieuws RSS icoon

• GFT-afval scheiden, hoe werkt het ook alweer?

12 augustus 2019

In Putten gebruiken we grondstoffen graag opnieuw. U kunt ons hierbij helpen door al uw grondstoffen gescheiden in te leveren. Graag informeren wij u de komende weken over de diverse afvalsoorten. Deze week staat het scheiden van groente-, fruit- en tuinafval (GFT) centraal.

• Verloren of gevonden voorwerpen

12 augustus 2019

Stel: u vindt een voorwerp op straat. Of u raakt zelf iets kwijt. Bijvoorbeeld uw ring of portemonnee. Waar kunt u het gevonden voorwerpen afgeven? En waar kunt u navragen of uw voorwerp gevonden is? In beide gevallen is het antwoord: bij de gemeente. U kunt ook kijken op www.verlorenofgevonden.nl.

• Feestelijke startbijeenkomst Leergeld Randmeren

25 juni 2019

Op woensdag 12 juni vond de feestelijke startbijeenkomst van Leergeld Randmeren plaats. Wethouder Priem was hierbij aanwezig namens de gemeente Putten.

• Openbare verlichting in Bijsteren gerepareerd

21 juni 2019

Onze aannemer heeft de openbare verlichting in de wijk Bijsteren gerepareerd. Een deel van de openbare verlichting was eerder deze week kapot gegaan door blikseminslag.