• Toename woninginbraken in Putten 19 februari 2018

Helaas zijn inbrekers momenteel erg actief in de gemeente Putten. De politie doet er alles aan om de woninginbraken te stoppen en verhoogt daarom het aantal controles. De politie heeft uw hulp hard nodig. Ook geeft de politie u graag tips om inbrekers buiten de deur te houden.

• Samenwerkingsovereenkomst bindt 30 Veluwse partners aan gezamenlijke ambities 16 februari 2018

Op donderdagochtend 15 februari kwamen de Veluwse partners samen om officieel de Veluwse samenwerking te bekrachtigen.

• Landelijke Opschoondag zaterdag 24 maart 2018 15 februari 2018

Nog even en het is weer zover: de landelijke opschoondag! Zaterdag 24 maart 2018 gaan we samen aan de slag om Putten zwerfafvalvrij te maken.

• Verloren of gevonden voorwerpen

De gemeente heeft het beheer over de meldingen van gevonden en verloren voorwerpen. Bent u iets verloren? Of hebt u iets gevonden? Maak een melding.

• Opfriscursus verkeerskennis voor alle rijbewijsbezitters 15 februari 2018

Woensdagavond 7 maart is er een opfriscursus verkeerskennis voor alle inwoners van de gemeenten Putten en Ermelo die in het bezit zijn van een rijbewijs. De cursus bestaat uit een theorieles waarbij een instructeur ingaat op de laatste ontwikkelingen in het hedendaagse verkeer. De cursus wordt georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland (afdeling Ermelo/Putten) in samenwerking met de gemeenten.